Aplicație transport

 Instrucțiuni ACHIZIȚIONARE LEGITIMAȚII CĂLĂTORIE

Aplicație Brăila - transport public

Aplicația Brăila Transport Public se poate găsi la adresa : www.braila-transport.com alegând apoi în funcție de sistemul de operare al telefonului (Android sau IOS), varianta Google Play (pentru Android) sau App Store (pentru Apple).
Aplicația este gratuită.
Aplicația poate fi căutată în Google Play și App Store folosind denumirea Brăila Transport Public, însa momentan este încarcată doar în App Store. La Google Play mai durează câteva zile până va fi disponibilă la căutare după nume. Până atunci, poate fi descarcată și instalată accesând link-ul de mai sus.

 

 

“Brăila Transport Public” ghidează călătorul către o destinație aleasă, în orice punct al orașului în cel mai facil și rapid mod. Se pot obține instrucţiuni de călătorie pentru rutele optime de autobuz, tramvai, sau o combinaţie a acestora. Beneficiaţi de actualizări când există schimbări pe liniile preferate şi timpul de așteptare în stație, dacă există blocaje în trafic sau accidente care întârzie sosirea în stație. Achiziționare tichete călătorie: Modulul va fi disponibil în aproximativ 3 luni. Se vor putea cumpăra bilete de călătorie și abonamente care se vor activa la urcarea în mijlocul de transport.